Dr Fisher Eye Care Baby Cleansing Wipes

Κωδικός προϊόντος: 26013

7.56

Τα καθαριστικά μαντηλάκια βλεφάρων της Dr. Fischer’s Eye-Care Baby είναι ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για βρεφικά ευαίσθητα βλέφαρα και βλεφαρίδες.

Σε απόθεμα

18 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος:

Τα καθαριστικά μαντηλάκια βλεφάρων της Dr. Fischer’s Eye-Care Baby είναι ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για βρεφικά ευαίσθητα βλέφαρα και βλεφαρίδες.

Τα μαντηλάκια συνδυάζουν ένα ειδικής υφής, ανάγλυφο ύφασμα με μια μοναδική φόρμουλα που περιέχει πολύ απαλά συστατικά που εξασφαλίζουν σχολαστικό, αποτελεσματικό και εύκολο καθάρισμα, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλύνετε τα μάτια.

  • Μαντηλάκια PREMIUM EYE CARE BABY Wipes – τα πιο απαλά και αποτελεσματικά μαντηλάκια για τα βλέφαρα που είναι απολύτως απαλλαγμένα από συντηρητικά, οινόπνευμα και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.
  •  ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΔΩΡΕΑΝ  – Τα μωρομάντηλα για τα βλέφαρα Dr. Fischer Premium έχουν σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τα μωρά. Καθαρίστε την καθημερινή συσσώρευση ρύπων γύρω από τα μάτια χωρίς κλάμα ή επιβλαβείς χημικές ουσίες και ανακουφίστε τους φραγμένους δακρυϊκούς πόρους και τον ερεθισμό.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ βλεφαρίδες του μωρού σας για να απαλλαγείτε από λάδια, βρωμιά, σκόνη, κρούστα, οφθαλμικές εκκρίσεις και άλλα ξένα σώματα.
  • Υποαλλεργικό, & Ευαίσθητο, Δοκιμασμένο, Χωρίς Δάκρυα και Οφθαλμίατρο & Δερματολόγο & Παιδίατρο
  • Συνιστάται Παιδίατρος.
  • Συνιστάται για μωρά και παιδιά όλων των ηλικιών.
  • Τα Μωρομάντηλα EYE CARE διευκολύνουν τον ερεθισμό των ματιών που προκαλείται από την ΦΛΟΓΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ και τους ΦΡΟΥΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΚΚΥΡΟΥΣ (μαζί με ροζ μάτια, ξηροφθαλμία, στύσεις και αλλεργίες) και αποτρέπουν την υπερανάπτυξη βακτηρίων και την επιδείνωση των συνθηκών, επιτρέποντας στα μάτια του μωρού σας να επουλωθούν φυσικά.
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Dr Fisher Eye Care Baby Cleansing Wipes”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *