Rinopanteina ρινική αλοιφή 10 γρ

Κωδικός προϊόντος: 27910

9.92

Η ρινική αλοιφή Rinopanteina είναι μια ρινική αλοιφή με D-πανθενόλη, βιταμίνη Α, πρωτεΐνες βρώμης και παραφινέλαια, η οποία λιπαίνει, ενυδατώνει και προστατεύει τον ρινικό βλεννογόνο.

Σε απόθεμα

18 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος:

  • Ρινική αλοιφή
  • Ενυδατώνει και αναπλάθει
  • D-πανθενόλη, βιταμίνη Α, πρωτεΐνη βρώμης και παραφινέλαια
  • Ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας IIa

Η ρινική αλοιφή Rinopanteina είναι μια ρινική αλοιφή με D-πανθενόλη, βιταμίνη Α, πρωτεΐνες βρώμης και παραφινέλαια, η οποία λιπαίνει, ενυδατώνει και προστατεύει τον ρινικό βλεννογόνο. Βοηθά στην αναγέννηση νέου επιθηλίου και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής και φαρμακευτικής ρινίτιδας. Συνιστάται μετά από χειρουργική επέμβαση, για τη μείωση του σχηματισμού κρούστας από το τραύμα, επιτρέποντας την επούλωση. Επίσης, για διευκόλυνση ενδοσκοπικών εξετάσεων ή/και διαδικασιών καλαφατίσματος και καλαφώματος. Βοηθά αποτελεσματικά σε περιπτώσεις ξηρού ή ατροφικού ρινικού βλεννογόνου, που προκαλείται από κατάχρηση ρινικού σπρέι, θεραπείες με χρήση συσκευής CPAP ή έκθεση σε ειδικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Η αλοιφή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία ερεθισμών του δέρματος γύρω από τη μύτη λόγω κρυολογήματος. Ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας IIa. Οδηγίες χρήσης Απλώστε μια μικρή ποσότητα στο εσωτερικό κάθε ρουθούνι, 1-3 φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ για να απλωθεί η αλοιφή παντού.

Ιδιότητες

  • Θεραπεύει τον ρινικό βλεννογόνο
  • Ενυδατώνει σε βάθος
  • Αναγεννά και θρέφει τον βλεννογόνο
  • Για ενήλικες και παιδιά.

Συστατικά Παλμιτική βιταμίνη Α (0,05%), D-πανθενόλη (5,0%), Υδρολυμένη πρωτεΐνη (εκχύλισμα Avena Sativa), Υαλουρονικό νάτριο (0,1%), Ceteareth-20, Βενζοϊκό νάτριο, BHA, ορυκτέλαιο, πετρέλαιο, κεκαθαρμένο νερό.

 
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Rinopanteina ρινική αλοιφή 10 γρ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *