Dermastic Anti-Hair Loss Serum 100ml

Κωδικός προϊόντος: 44298

18.60

Το Dermastic Anti-Hair Loss Serum 100ml είναι υψηλής συγκέντρωσης ορός Anti Hair Loss Serum κατά της τριχόπτωσης, της αραίωσης και της αλωπεκίας.

Σε απόθεμα

11 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Το Dermastic Anti-Hair Loss Serum 100ml είναι υψηλής συγκέντρωσης ορός Anti Hair Loss Serum κατά της τριχόπτωσης, της αραίωσης και της αλωπεκίας.

Σχεδιασμένος τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες με πρόβλημα πρόωρης τριχόπτωσης,αραίωσης και αλωπεκίας. Τα θρεπτικά συστατικά του συμπλέγματος BaicapilTM προστατεύουν τα κύτταρα των θυλάκων από τη γήρανση, ενισχύουν την κυτταρική δραστηριότητα επεκτείνοντας τη φάση της αναγέννησης των μαλλιών. Επιπροσθέτως, το BaicapilTM επηρεάζει τη δραστηριότητα τη ζωτικότητα των θυλάκων, διεγείροντας την ανάπτυξη νέων τριχών και αυξάνοντας τον όγκο τους. Η αποτελεσματικότητα του έχει επιβεβαιωθεί σε in vitro και in vivo τεστ που διεξάγονται υπό δερματολογικό έλεγχο.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε τον ορό σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά δύο φορές την ημέρα. Μετά την εφαρμογή κάντε καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μην ξεπλύνετε. Ο ορός πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 3 μήνες. Χρησιμοποιήστε μαζί με το σαμπουάν και τα patches. Δερματολογικά ελεγμένο.

Συστατικά

Νερό, γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, πολυταριανό-10, αμοδιμεθικόνη, τριδεκεθτό-12, χλωριούχο cetrimonium, αργινίνη, γαλακτικό οξύ, εκχύλισμα glycine soja, εκχυλίσματα γλορακόνης, φαινοξυαιθανόλη αιθυλεξυλογλυκερίνη, ρίζα αιθυλοεξυλογλυκερίνης.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Dermastic Anti-Hair Loss Serum 100ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *