DIAS Collagen 30 sachets

Κωδικός προϊόντος: 6165

30.35

Το Dias Collagen  είναι ένα υδατοδιαλυτό ρόφημα με άρωμα ροδιού. Παρέχει τη μέγιστη δόση πεπτιδίων κολλαγόνου που λειτουργούν συνεργιστικά.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

12 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Το Dias Collagen  είναι ένα υδατοδιαλυτό ρόφημα με άρωμα ροδιού. Παρέχει τη μέγιστη δόση πεπτιδίων κολλαγόνου που λειτουργούν συνεργιστικά.

Το κολλαγόνο είναι η πιο συχνά απαντώμενη πρωτεΐνη στον άνθρωπο και είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό για τις αρθρώσεις, τους χόνδρους, τα οστά, τους τένοντες, το δέρμα και όλους τους άλλους συνδετικούς ιστούς.

Τα ανθρώπινα σώματα παράγουν φυσικά κολλαγόνο. Ωστόσο, η παραγωγή επιβραδύνεται στα μέσα της δεκαετίας του ’20 και από τη δεκαετία του ’50 έως το ’60, έχει εξαφανιστεί.

Το Dias Collagen περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό Collagen Quattro complexTM με ισορροπημένη αναλογία κολλαγόνου τύπου I, II, III και φυσικού (μη μετουσιωμένου) κολλαγόνου. Παρέχει μέγιστη δόση πεπτιδίων κολλαγόνου που λειτουργούν συνεργιστικά, ενώ έχει μια δροσερή γεύση ροδιού.

Η μοναδικότητά του έγκειται στα ποιοτικά παραγόμενα πεπτίδια FORTIGEL κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ σε κάθε δόση και στη συνέργεια με το κολλαγόνο τύπου II, που περιέχεται σε φυσική μορφή στην τριπλή έλικα.

Τα βελτιστοποιημένα πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGEL® αποδείχθηκαν αποτελεσματικά σε πολυάριθμες μελέτες.

Οφέλη του κολλαγόνου Dias:

  • Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής δομής του χόνδρου, των αρθρώσεων, των οστών, των συνδέσμων και των τενόντων.
  • Συμβάλλουν στην αύξηση της κινητικότητας και της ευκαμψίας των αρθρώσεων (μείωση της ακαμψίας των αρθρώσεων).
  • Ενεργοποιήστε την ανάπτυξη νέου χόνδρου διεγείροντας κύτταρα βοηθώντας να γίνουν οι αρθρώσεις λείες και κινητές (Μελέτη Fortigel)
  • Δυναμώνει τους τένοντες και τους συνδέσμους
  • Ανακούφιση από τον πόνο στην οστεοαρθρίτιδα και την οστεοπόρωση
  • Το υουλαρουνικό νάτριο είναι ένα σημαντικό μέρος του συνδετικού ιστού και του αρθρικού υγρού που βρίσκεται στις αρθρώσεις και τις κρατά λιπασμένες
  • Βελτιώστε την ποιότητα ζωής διατηρώντας τους ανθρώπους σωματικά δραστήριους και κινητικούς

Συστατικά:

  • Υδρόλυμα κολλαγόνου Ι – ο πιο κοινός τύπος κολλαγόνου στο σώμα, που βρίσκεται στους τένοντες, στους συνδέσμους, στα οστά, στο χόριο, στα καλύμματα των οργάνων και σε χαλαρό συνδετικό ιστό.
  • Υδρολύμα κολλαγόνου II – εμφανίζεται στην κυτταρική μήτρα του χόνδρου της άρθρωσης.
  • Υδρολύμα κολλαγόνου III – παρόμοιο με το κολλαγόνο τύπου Ι, σχηματίζει ένα δικτυωτό δίκτυο που παρέχει υποστήριξη στους μαλακούς ιστούς.
  • Εγγενές κολλαγόνο: Μη μετουσιωμένο κολλαγόνο (σε φυσική μορφή).
  • Βιταμίνη C: Συμβάλλει στον σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και των οστών.
  • Βιταμίνη Ε: Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. , Υαλουρονικό οξύ: Αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας και είναι σημαντικό μέρος του συνδετικού ιστού και του αρθρικού υγρού.

ΟΔΗΓΙΕΣ Προτεινόμενη Χρήση: Ένα (1) φακελάκι την ημέρα. Ρίξτε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε ένα ποτήρι, προσθέστε νερό (περίπου 150ml), σε θερμοκρασία κάτω των 25oC ανακατέψτε και πιείτε το. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προφυλάξεις Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά κάτω των 6 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “DIAS Collagen 30 sachets”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *