Inofolic Combi HP 20 Μαλακές Κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 22585

26.53

Το Inofolic Combi Hp Folic acid είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυο-ινοσιτόλη, D-χειρο-ινοσιτόλη, άλφα-λακταλβουμίνη και φολικό οξύ.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

18 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Το Inofolic Combi Hp Folic acid είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μυο-ινοσιτόλη, D-χειρο-ινοσιτόλη, άλφα-λακταλβουμίνη και φολικό οξύ.

Είναι ένα χρήσιμο προϊόν για την παροχή συμπληρωματικού μεριδίου των ουσιών του, σε περίπτωση μειωμένης διατροφικής πρόσληψης ή αυξημένης ανάγκης.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Βασίζεται σε μυο-ινοσιτόλη, D-χειρο-ινοσιτόλη, άλφα-λακταλβουμίνη και φολικό οξύ.
  • Είναι ιδανικό σε περίπτωση έλλειψης πρόσληψης ή αυξημένης ανάγκης για τα θρεπτικά συστατικά του.
  • Περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος.

Τρόπος χρήσης Συνιστάται η λήψη μιας κάψουλας δύο φορές την ημέρα. Για να εξασφαλιστεί η σταθερή παροχή ινοσιτόλης είναι απαραίτητο να ληφθούν οι δύο κάψουλες σε απόσταση 12 ωρών η μία από την άλλη. Συστατικά Μυο-ινοσιτόλη, D-χειρο-ινοσιτόλη, άλφα-λακταλβουμίνη και φολικό οξύ. Προειδοποιήσεις Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών. Τα συμπληρώματα δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Αποθήκευση Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και μακριά από το φως. Ισχύς για άθικτη συσκευασία: 24 μήνες.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Inofolic Combi HP 20 Μαλακές Κάψουλες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *