Vitabiotics Jointace Rosehip/MSM 30 tabs

Κωδικός προϊόντος: 978

18.61

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitabiotics Jointace Rose Hip, MSM περιέχει συνδυασμό θειικής γλυκοζαμίνης, MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) και εκχυλίσματος Rose Hip (άγριο τριαντάφυλλο) για την υγεία των αρθρώσεων.

Σε απόθεμα

12 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος

  • Κοινή φόρμουλα
  • Γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, MSM, τριανταφυλλιές
  • Χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitabiotics Jointace Rose Hip, MSM περιέχει συνδυασμό θειικής γλυκοζαμίνης, MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) και εκχυλίσματος Rose Hip (άγριο τριαντάφυλλο) για την υγεία των αρθρώσεων. Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι δύο βασικά συστατικά του χόνδρου στις αρθρώσεις, τα οποία παρέχουν προστασία από τους κραδασμούς που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις, ενώ προάγουν την αποκατάσταση του χόνδρου, προσφέροντας ήπια αναλγητική δράση.

Το οργανικό θείο (MSM) είναι βασικό συστατικό των αμινοξέων που είναι απαραίτητα για το σχηματισμό πρωτεϊνών, ιδιαίτερα του κολλαγόνου των αρθρώσεων, ενώ υποστηρίζει τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους μύες. Επιπλέον, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας και χρόνιου μυϊκού πόνου.

Δοσολογία
2 ταμπλέτες την ημέρα

Οδηγίες χρήσης
Συνιστάται η λήψη των δισκίων μετά το γεύμα.

Προφυλάξεις
Η θειική γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοζάχαρο και δεν πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικούς εκτός εάν γίνεται υπό ιατρική καθοδήγηση.
Η θειική γλυκοζαμίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα αλλεργικά στα θαλασσινά.

Αποθήκευση
Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό μέρος σε θερμοκρασία έως 25°C (77°F) και προστατέψτε το από το φως.
Οι ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και οι συνθήκες κατάψυξης, μπορεί να προκαλέσουν αλλοιώσεις στο προϊόν.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Vitabiotics Jointace Rosehip/MSM 30 tabs”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *