Sollievo PhysioLax για Δυσκοιλιότητα 45 Ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 29900

11.90

Το Sollievo PhysioLax είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, μη φαρμακολογικής δράσης, 100% φυσικό, για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Η καθαρτική του δράση βασίζεται στην αύξηση της εντερικής κινητικότητας και στην ενυδάτωση των κοπράνων, ενώ παράλληλα προστατεύει τον εντερικό βλεννογόνο και βοηθά στη ρύθμιση της φλεγμονής. 

Σε απόθεμα

17 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος:

  • Ιατρική συσκευή για τη δυσκοιλιότητα
  • Με σέννα, ραπανάκι, μάραθο, πικραλίδα, κύμινο & κύμινο 100% φυσικό προϊόν
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών

Το Sollievo PhysioLax είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, μη φαρμακολογικής δράσης, 100% φυσικό, για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Η καθαρτική του δράση βασίζεται στην αύξηση της εντερικής κινητικότητας και στην ενυδάτωση των κοπράνων, ενώ παράλληλα προστατεύει τον εντερικό βλεννογόνο και βοηθά στη ρύθμιση της φλεγμονής.  Η δράση του οφείλεται σε μελέτες μοριακής και κυτταρικής βιολογίας σε συνδυασμό με μεθόδους επεξεργασίας βιοπληροφορικής. Παράγεται με διαδικασίες επεξεργασίας που δεν χρησιμοποιούν διαλύτες ή άλλες χημικές ουσίες. Το Sollievo Physiolax προάγει τη φυσιολογική εντερική διέλευση και δρα με σεβασμό στο έντερο, χάρη στη συνέργεια των ακόλουθων συστατικών:

  • Senna: δρα κατά της δυσκοιλιότητας,
  • Μάραθος: προάγει την αποβολή των αερίων και, σε συνδυασμό με το άγριο κύμινο, βοηθά σε περιπτώσεις διάτασης της κοιλιάς,
  • Κύμινο: συμβάλλει στην ανακούφιση από προβλήματα του πεπτικού συστήματος (φούσκωμα, μετεωρισμός κ.λπ.)
  • Πικραλίδα: έχει πρεβιοτική δράση.
  • Ραπανάκι: υποστηρίζει την υγεία του ήπατος .

Δοσολογία 1-3 ταμπλέτες τη νύχτα. Οδηγίες χρήσης Συνιστάται να παίρνετε 1 έως 3 ταμπλέτες το βράδυ, όταν το θεωρείτε χρήσιμο, με ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Η σωστή δοσολογία είναι η ελάχιστη επαρκής για τη διευκόλυνση της εντερικής διόδου χωρίς την παραγωγή υγρών κοπράνων, επομένως μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες. Το προϊόν συνιστάται από την ηλικία των 12 ετών. Προφυλάξεις Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Σε περίπτωση επίμονης δυσκοιλιότητας, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε γιατρό. Αποθήκευση Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό μέρος σε θερμοκρασία έως 25°C (77°F) και προστατέψτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και οι συνθήκες κατάψυξης, μπορεί να προκαλέσουν αλλοιώσεις στο προϊόν. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλα συστατικά Σύμπλεγμα Sollievo Physiolax (σέννα, ραπανάκι, μάραθο, πικραλίδα, κύμινο, άγριο κύμινο)

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Sollievo PhysioLax για Δυσκοιλιότητα 45 Ταμπλέτες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *