Acuaiss Wipes

Κωδικός προϊόντος: 4471

12.00

Τα μαντηλάκια Acuaiss με υαλουρονικό οξύ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν τα βλέφαρά σας και για χρήστες φακών επαφής.

Σε απόθεμα

10 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Τα μαντηλάκια Acuaiss με υαλουρονικό οξύ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν τα βλέφαρά σας και για χρήστες φακών επαφής.

Όταν εκκρίνεται περίσσεια ρεύματος στο μάτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα υγιεινής. Το Rheum συνήθως υποδηλώνει ότι το δακρυϊκό φιλμ είναι λιγότερο άφθονο ή σε χειρότερη κατάσταση από όσο θα έπρεπε, γεγονός που οδηγεί τους αδένες να ενεργοποιηθούν και να παράγουν υπερβολική έκκριση. Το βλέφαρο σέρνει αυτές τις εναποθέσεις στην άκρη όπου συσσωρεύονται και σχηματίζουν ρεύμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μικρή βλάβη εάν δεν σκουπιστεί σωστά.

Η περίσσεια ρευμάτων μπορεί επίσης να είναι ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα μιας μολυσματικής νόσου, όπως η επιπεφυκίτιδα ή η βλεφαρίτιδα. Αυτές οι καταστάσεις υποφέρουν συχνότερα από τους χρήστες φακών επαφής, ειδικά εκείνους που φορούν τους φακούς τους για πάρα πολλές ώρες.

Εάν χρησιμοποιούνται μαντηλάκια για τον καθαρισμό των βλεφάρων, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ερεθίσουν το μάτι. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μαντηλάκια όπως το Acuaiss τα οποία το μάτι ανέχεται πολύ καλά. Τα μαντηλάκια Acuaiss περιέχουν υαλουρονικό οξύ, παρέχοντας φρεσκάδα, απαλότητα και ενυδάτωση, καθώς και φυσικά εκχυλίσματα όπως Aloe Vera (για ενυδατική και μαλακτική δράση) και Bisabolol (για καταπραϋντική). Περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε (ένα αντιοξειδωτικό που ενυδατώνει το δέρμα). Αυτά τα μαντηλάκια είναι απαλλαγμένα από parabens και ερεθιστικές ουσίες.

Ενδείξεις 

  • Καθημερινή υγιεινή για την άκρη των βλεφάρων και των βλεφαρίδων, κατάλληλη για κάθε είδους χρήστη και ιδιαίτερα για όσους φορούν φακούς επαφής.
  • Ξηρό δέρμα στα βλέφαρα.
  • Κουρασμένα ή πρησμένα μάτια. 
  • Σκούπισμα κρούστας που προκαλείται από βλεφαρίτιδα, στύσματα κ.λπ.
  • Καθαρισμός της περιοχής των ματιών ως προετοιμασία για άλλες θεραπείες ή μετά από χειρουργική επέμβαση.
  • Φροντίδα για μελανιασμένα μάτια.

Τρόπος χρήσης
1. Πλύνετε τα χέρια σας, ανοίξτε ένα φακελάκι και αφαιρέστε το μαντηλάκι.
2. Σκουπίστε το πολλές φορές πάνω από το ένα βλέφαρο και τις βλεφαρίδες, βοηθώντας στην απομάκρυνση τυχόν συσσωρευμένων ουσιών.
3. Ανοίξτε ένα άλλο φακελάκι και επαναλάβετε στο άλλο μάτι.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Acuaiss Wipes”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *