UltraMag Oro 30 Φακελάκια x 1.8 gr

Κωδικός προϊόντος: 6936

18.80

Το WinMedica UltraMag Oro είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου για νευρική και μυϊκή υγεία.

Σε απόθεμα

15 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος

  • Μαγνήσιο σε φακελάκια
  • Μυϊκό και νευρικό σύστημα
  • Σακχαροσωμική τεχνολογία
  • Εύκολη λήψη σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα
  • Δεν χρειάζεστε νερό
  • Έχει ευχάριστη γεύση, χωρίς μεταλλική γεύση
  • Χωρίς γλουτένη

Το WinMedica UltraMag Oro είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου για νευρική και μυϊκή υγεία.

Το μαγνήσιο εμπλέκεται σε πολλές λειτουργίες του σώματος όπως η μεταφορά, η αποθήκευση και η αξιοποίηση της ενέργειας. Ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα και παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού μυός. Είναι απαραίτητο για τη σύνθεση πρωτεϊνών, νουκλεϊκών οξέων, το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών καθώς και για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών.

Ως θρεπτικό συστατικό, το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία των μυών. Το μαγνήσιο βοηθά επίσης: στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που στοχεύουν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

Επιπλέον, η ημερήσια πρόσληψη μαγνησίου είναι πολύ χαμηλότερη από την απαιτούμενη κυρίως λόγω της επεξεργασίας των τροφίμων. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την πρόσληψη μαγνησίου είναι η λήψη ορισμένων φαρμάκων, η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ καθώς και το είδος της διατροφής (π.χ. δίαιτα πλούσια σε λιπαρά ή χαμηλή σε λαχανικά).

Το UltraMag® Oro είναι ένα παρασκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί σακχαροσωμική τεχνολογία για τη μεταφορά και τη μεταφορά αυτού του στοιχείου στο σώμα. Έχει την ικανότητα να περνά αναλλοίωτο από το πεπτικό σύστημα και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο. Εξασφαλίζει υψηλή απορρόφηση, αποφυγή παρενεργειών από το γαστρεντερικό σωλήνα, λήψη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χορήγηση ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του στομάχου.

Δοσολογία
2 φακελάκια την ημέρα.

Οδηγίες χρήσης
Διαλύεται απευθείας στο στόμα.

Αντενδείξεις
Η πρόσληψη μαγνησίου πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με νεφρική ανεπάρκεια και νευρομυϊκές παθήσεις.
Λαμβάνετε τουλάχιστον 2 ώρες μετά τη θεραπεία με αντιβιοτικά, καθώς μπορεί να επηρεάσει την απορρόφηση του αντιβιοτικού φαρμάκου.

Αποθήκευση
Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό μέρος σε θερμοκρασία έως 25°C (77°F) και προστατέψτε το από το φως.
Οι ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και οι συνθήκες κατάψυξης, μπορεί να προκαλέσουν αλλοιώσεις στο προϊόν.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “UltraMag Oro 30 Φακελάκια x 1.8 gr”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *