Vitabiotics Perfectil Original 30 Ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 7184

23.97

Το Vitabiotics Perfectil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που είναι μια φόρμουλα για τη θρέψη των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Σε απόθεμα

12 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος

  • Υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια
  • Με βιταμίνη C, ψευδάργυρο, χαλκό
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους

Το Vitabiotics Perfectil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που είναι μια φόρμουλα για τη θρέψη των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Το Perfectil παρέχει στον οργανισμό 22 θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, L-κυστίνη και εκχύλισμα σταφυλιού, τα οποία συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Πρότυπο εκχύλισμα σταφυλιού, βιταμίνες C, E και καροτενοειδή, συστατικά ευρέως γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση.

Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ): είναι μια βιταμίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση που βοηθά το δέρμα να αντισταθεί στην υπεριώδη ακτινοβολία, και στη σύνθεση κολλαγόνου. Ο ψευδάργυρος είναι βασικό συστατικό για τη διατήρηση υγιούς δέρματος και μαλλιών. Μειώνει τη φθορά των κυττάρων του δέρματος που συμβαίνει με την ηλικία, δρα προστατευτικά και θεραπευτικά κατά της ακμής και της ροδόχρου ακμής και καταπραΰνει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, ενισχύοντας την τρίχα από τη ρίζα. Τα (γλυκονικά) πεπτίδια χαλκού έχουν την ικανότητα να επιδιορθώνουν τις ατέλειες του δέρματος, τους αποχρωματισμούς και τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ηλικία. Επιπλέον, επιβραδύνει το «γκριζάρισμα» των μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Ο χαλκός συμβάλλει στον φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος και των μαλλιών.

Δοσολογία
1 ταμπλέτα την ημέρα

Οδηγίες χρήσης
Συνιστάται η λήψη της κάψουλας με ή μετά το κύριο γεύμα.

Αποθήκευση
Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό μέρος σε θερμοκρασία έως 25°C (77°F) και προστατέψτε το από το φως.
Οι ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και οι συνθήκες κατάψυξης, μπορεί να οδηγήσουν σε αλλοιώσεις στο προϊόν.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Vitabiotics Perfectil Original 30 Ταμπλέτες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *