Vitabiotics Menopace Plus 56 Ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 354

25.25

Το Vitabiotics Menopace Plus είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει ταμπλέτες Menopace μαζί με ενεργά φυτικά χάπια με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν πολύ από συμπτώματα εμμηνόπαυσης και αναζητούν μια πιο ενεργή τόνωση του σώματός τους.

Σε απόθεμα

11 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος

  • Υποστήριξη του σώματος κατά την εμμηνόπαυση
  • Πλούσιο σε βιταμίνες Β και ισοφλαβόνες σόγιας
  • Ορμονική ρύθμιση
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους

Το Vitabiotics Menopace Plus είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει ταμπλέτες Menopace μαζί με ενεργά φυτικά χάπια με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν πολύ από συμπτώματα εμμηνόπαυσης και αναζητούν μια πιο ενεργή τόνωση του σώματός τους.

Τα δισκία Menopace περιέχουν βιταμίνες και μέταλλα, συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας των γυναικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, βοηθώντας στην υγεία και την καλή λειτουργία της καρδιάς, του ανοσοποιητικού συστήματος, των οστών, των νεύρων και άλλα παρόμοια. δέρμα και κόλπο. Κάθε ενεργό φυτικό δισκίο Menopace Plus περιέχει 100 mg εκχυλίσματος ισοφλαβόνης σόγιας, 250 mg εκχυλίσματος φασκόμηλου και 50 mg εκχυλίσματος λιναρόσπορου που περιέχει φυτοοιστρογόνα.

Τα φυτοοιστρογόνα μπορεί, σύμφωνα με μελέτες, να συμβάλλουν στην ορμονική ρύθμιση και τον μετριασμό των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Τα φυτικά δισκία περιέχουν επίσης πράσινο τσάι, το οποίο είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει βιταμίνη Β6 η οποία παίζει βασικό ρόλο στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας. Επιπλέον, το παντοθενικό οξύ που περιέχει, συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών.

Δοσολογία
Ένα δισκίο Menopace και ένα ενεργό δισκίο βοτάνων την ημέρα.

Οδηγίες χρήσης
Συστήνεται οι ταμπλέτες να λαμβάνονται με ή μετά το κυρίως γεύμα.

Αποθήκευση
Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό μέρος σε θερμοκρασία έως 25°C (77°F) και προστατέψτε το από το φως.
Οι ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και οι συνθήκες κατάψυξης, μπορεί να οδηγήσουν σε αλλοιώσεις στο προϊόν.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Vitabiotics Menopace Plus 56 Ταμπλέτες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *