Swiss Energy 20 Αναβράζοντα δισκία κολλαγόνου

Κωδικός προϊόντος: 44459

Original price was: €15.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €13.50.

Το συμπλήρωμα διατροφής από τον Dr. Το Frei περιέχει κολλαγόνο, το οποίο υποστηρίζει την υγεία του δέρματος μειώνοντας τις ρυτίδες και καθιστώντας το πιο σφριγηλό, ενυδατωμένο, λείο και λαμπερό.

Σε απόθεμα

17 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Το συμπλήρωμα διατροφής από τον Dr. Το Frei περιέχει κολλαγόνο, το οποίο υποστηρίζει την υγεία του δέρματος μειώνοντας τις ρυτίδες και καθιστώντας το πιο σφριγηλό, ενυδατωμένο, λείο και λαμπερό. 

Το προϊόν περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο που εξάγεται από άγρια ​​ψάρια βαθέων υδάτων, το οποίο είναι σημαντικά πιο εύκολο και πιο γρήγορο στην πέψη από τη μη υδρολυμένη πρωτεΐνη.

Το υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο συμβάλλει:

  • Μείωση των ρυτίδων
  • Δημιουργεί πιο σφριγηλή, λεία και πιο λαμπερή επιδερμίδα.
  • Συμβάλλει σε μια λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
  • Αποκαθιστά τους υγιείς ιστούς του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα του δέρματος.
  • Δυναμώνει τα νύχια?
  • Κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και υγιή.

Ενεργά συστατικά

  • Το κολλαγόνο είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη του σώματος, η οποία αποτελείται από τρεις πρωτεϊνικές αλυσίδες που συνδυάζονται ως τριπλή έλικα. Αυτή η μοναδική δομή κάνει το κολλαγόνο πολύ ισχυρό. Το κολλαγόνο αποτελεί το 75% του δέρματός μας. Κυρίως λόγω του κολλαγόνου, το δέρμα φαίνεται λείο, λαμπερό, νεανικό και υγιές. Στην ηλικία των 25-30 ετών σε ένα άτομο, η διάσπαση του κολλαγόνου συνεχώς αυξάνεται και σταδιακά αρχίζει να κυριαρχεί έναντι της σύνθεσης. Οι ίνες του καταστρέφονται και γίνονται άκαμπτες και εύθραυστες.
  • Το κολλαγόνο βοηθά στη μείωση των ρυτίδων, αυξάνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Χάρη στην επίδραση του κολλαγόνου, το δέρμα μπορεί να φαίνεται πιο υγιές και πιο λαμπερό. Το κολλαγόνο προάγει την ταχεία αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και του προσδίδει ελαστικότητα. Το κολλαγόνο βοηθά επίσης στην ενδυνάμωση των νυχιών και των μαλλιών. Το κολλαγόνο μας παράγεται από το δέρμα ψαριών βαθέων υδάτων που αλιεύονται αποκλειστικά σε φυσικές συνθήκες. Τα ψάρια που αλιεύονται σε φυσικές συνθήκες δεν περιέχουν ορμόνες και αντιβιοτικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιχθυοτροφεία. Το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται πιο εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό από ότι η μη υδρολυμένη πρωτεΐνη.

Μέθοδος εφαρμογής
Για ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών, διαλύστε ένα δισκίο σε 200 ml (ποτήρι) νερό. Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα. Συνιστάται να συμβουλευτείτε γιατρό πριν από τη χρήση.

Αντένδειξη
Αυξημένη ευαισθησία στα εξαρτήματα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Κλείστε καλά το καπάκι. Πριν από την πρώτη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία είναι άθικτη.

Χωρίς τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά. Δεν περιέχει λακτόζη ή συστατικά που περιέχουν γλουτένη. Κατάλληλο για vegans.

Εγκυμοσύνη
Οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας πρέπει να συμβουλεύονται γιατρό.

Παιδιά
Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 14 ετών.

Αποθήκευση

  • Υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο – 500 mg.

Συνθήκες αποθήκευσης
Φυλάσσετε σε ερμητικά κλεισμένη αρχική συσκευασία σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 25 °C.
Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Χρόνος αποθήκευσης: 2 χρόνια.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Swiss Energy 20 Αναβράζοντα δισκία κολλαγόνου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *