Presto Gel Πρωκτικά υπόθετα για Τοπική Θεραπεία & Ανακούφιση Αιμορροΐδων 12 Τεμάχια

Κωδικός προϊόντος: 23115

8.95

Το Presto Gel είναι μια καταπραϋντική αποτελεσματική φόρμουλα που παρέχει γρήγορη ανακούφιση σε αιμορροϊδικές καταστάσεις.

Σε απόθεμα

12 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ

Για την Τοπική Αντιμετώπιση και Ανακούφιση των Αιμορροΐδων 12 ΥΠΟΘΕΤΑ ανά κουτί

Το Presto Gel είναι μια καταπραϋντική αποτελεσματική φόρμουλα που παρέχει γρήγορη ανακούφιση σε αιμορροϊδικές καταστάσεις.

Ενδείξεις: Για την τοπική θεραπεία και ανακούφιση των αιμορροΐδων.

Όλα τα φυσικά συστατικά του Presto Gel παράγουν ένα προστατευτικό στρώμα στην υπό θεραπεία περιοχή, παρέχοντας ένα ασφαλές φυσικό φράγμα κατά της μικροβιακής εισβολής και αποτρέπουν την επαφή με τα οξέα και τις τοξίνες των κοπράνων που είναι η κύρια αιτία των πρωκτικών ενοχλήσεων όπως κάψιμο, κνησμός, πρήξιμο, ερεθισμός. και ευαισθησία.

Τα βακτήρια εμποδίζονται να διεισδύσουν στο κύτταρο ξενιστή χάρη στην ικανότητα αποκλεισμού των βακτηρίων του Presto Gel, η οποία είναι μηχανικής φύσης. Ο μηχανισμός μόλυνσης και η βακτηριακή ανάπτυξη εμποδίζονται, με αποτέλεσμα η φλεγμονή να ελέγχεται και ο πόνος από τις αιμορροΐδες και οι ενοχλήσεις του πρωκτού να ανακουφίζονται γρήγορα.

Περιεχόμενα: 12 υπόθετα, το καθένα χωριστά, βάρους 2 γραμμαρίων το καθένα.

Συστατικά:
Τριγλυκερίδια C10-18, Εκχύλισμα Φύλλων Aloe Barbadensis, ExtraCit Geranium Thunbergii, Εκχύλισμα Φύλλων Pogostemon Cablin. Υγεία & Ευεξία, Προϊόντα Δέρματος, Αιμορροΐδες

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Presto Gel Πρωκτικά υπόθετα για Τοπική Θεραπεία & Ανακούφιση Αιμορροΐδων 12 Τεμάχια”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *