Nuk Easy Learning Feeding Spoon 6m+, 2pcs

Κωδικός προϊόντος: 8729

6.95

Το NUK Easy Learning Feeding Spoon 6m+ είναι κουτάλι τροφοδοσίας.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

20 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή Προιόντος

Το NUK Easy Learning Feeding Spoon 6m+ είναι κουτάλι τροφοδοσίας.

Καθώς τα μικρά παιδιά γίνονται όλο και πιο περίεργα και κινητικά, είναι συνήθως μεταξύ 5 και 7 μηνών που αυξάνονται οι διατροφικές τους ανάγκες, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή να αρχίσουν να τους δίνουν στερεά. Με λίγη υπομονή και τα σωστά συστατικά, η μετάβαση από το μπιμπερό ή τον θηλασμό στην πρώτη κουταλιά πουρέ θα είναι ένα χαλαρό βήμα σε ένα νέο στάδιο της ζωής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής φάσης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι σιλικόνης, π.χ. το μαλακό κουτάλι τροφοδοσίας NUK Easy Learning. Αυτό διευκολύνει τη μετάβαση από το πιπίλισμα στο φαγητό με το κουτάλι. Για πιο προχωρημένους που τρώνε, υπάρχει το NUK Easy Learning Feeding Spoon που έχει τόσο το σωστό σχήμα για το στόμα των παιδιών όσο και ασφαλείς, στρογγυλεμένες άκρες. Η εργονομικά διαμορφωμένη, αντιολισθητική λαβή μπορεί να κρατηθεί με ασφάλεια όταν τρώτε.

Το κουτάλι NUK Easy Learning Feeding είναι κατάλληλο για μωρά από 6 μηνών και μετά. Όλα τα μέρη της σειράς Easy Learning της NUK ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να προστεθούν καθώς βελτιώνονται οι ικανότητες του παιδιού σας.

Για βήμα προς βήμα εκμάθηση: το NUK Easy Learning Feeding Spoon – μετατρέποντας το φαγητό σε παιδικό παιχνίδι.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Nuk Easy Learning Feeding Spoon 6m+, 2pcs”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *