Health Aid: HeartMax 60 Καψούλες

Κωδικός προϊόντος: 29917

35.83

Το Health Aid HeartMax είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με 11 θρεπτικά συστατικά για την υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

18 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος:

  • Υγεία καρδιάς και κυκλοφορικού
  • Υγιής αρτηριακή πίεση
  • Ωμέγα 3, Σκόρδο
  • Λεκιθίνη, Καρνιτίνη
  • Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, CoQ10
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Health Aid HeartMax είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με 11 θρεπτικά συστατικά για την υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα DHA και EPA συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα (ημερήσια πρόσληψη 2 gr), στη φυσιολογική αρτηριακή πίεση (ημερήσια πρόσληψη 3 gr) και στην κανονική λειτουργία της καρδιάς. Το χρώμιο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεϊνες, υδατάνθρακες, λίπη).* Η λεκιθίνη δρα ως γαλακτοματοποιητής λίπους. Θεωρείται ότι έχει όχι μόνο λιποτροπική δράση, αλλά είναι ικανή να μειώσει ως ένα βαθμό την “κακή” – LDL χοληστερόλη του αίματος. Η Ταυρίνη, παρ’ότι είναι “παρεξηγημένη” λόγω της περιεκτικότητάς της στα ενεργειακά ποτά, λειτουργεί ως νευροδιαβιβαστής στα νευρικά κύτταρα.** Παραδοσιακά, το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του σκόρδου για τη προστασία του καρδιαγγειακού από την αθηροσκλήρωση. Το συνένζυμο Q10 συμμετέχει στη παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και το αμινοξύ καρνιτίνη, στη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόδρια των μυϊκών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένου και του μυοκαρδίου. Το Α-λιποϊκό οξύ, το εκχύλισμα φλοιού σταφυλιού, τα βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, λυκοπένιο αποτελούν βάσει μελετών ευεργετικά φυτοστοιχεία για την αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων των αγγείων από το οξειδωτικό στρες και τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, συμβάλλουν στην διατήρηση της ελαστικότητάς τους. ** **Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

*Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με : Εικοσαπενταενοϊκό οξύ και εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (EPA/DHA), Χρώμιο αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), αριθμ. κανονισμού Ε.Ε. 432/2012, αριθμ. EFSA Journal 2010·8(10):1796, 2011·9(4):2078 [EPA & DHA], 2010·8(10):1732 [Χρώμιο]
Δοσολογία

2 κάψουλες ημερησίως.  

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά το γεύμα.

Διατήρηση – Φύλαξη

Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 2 caps

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

  Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Χρώμιο 100 μg 250
Συμπυκνωμένο έλαιο ψαριού 800 mg
EPA (eicosapentaenoic acid) 264 mg
DHA (docosahexaenoic acid) 176 mg
Άλφα-λιποϊκό οξύ 100 mg
Συνένζυμο Q10 60 mg
Εκχύλισμα φλοιού σταφυλιού 50 mg
Λάδι σκόρδου (100:1) (ισοδύναμο με 250 mg φρέσκου βολβού σκόρδου) 2.5 mg
L-καρνιτίνη 250 mg
L-ταυρίνη 250 mg
Λεκιθίνη 200 mg
Λυκοπένιο 10 mg
Βιοφλαβονοειδή κίτρου 10 mg

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Συμπύκνωμα ιχθυελαίου, πηκτικός παράγοντας (ζελατίνη), υγραντικό (γλυκερόλη), λάδι καρύδας, L-καρνιτίνη, L-ταυρίνη, λεκιθίνη, παράγοντας διόγκωσης (έλαιο σόγιας), διογκωτικό (κίτρινο κερί μέλισσας), άλφα λιποϊκό οξύ, κεκαθαρμένο νερό, συνένζυμο Q10 (CoQ10), Εκχύλισμα φλοιού σταφυλιού, φυσικά χρώματα (μαύρο οξείδιο σιδήρου, κόκκινο οξείδιο σιδήρου), βιοφλαβανοειδή εσπεριδοειδών, λυκοπένιο, σκόρδο έλαιο, πικολινικό χρώμιο.

  • Gluten Free-icon
    Χωρίς γλουτένη
  •  Lactose Free-icon
    Χωρίς λακτόζη
  •  Preservatives Free-icon
    Χωρίς Συντηρητικά
  •  Artificial Colours Free-icon
    Χωρίς Τεχνητές Χρωστικές
  •  Yeast Free-icon
    Χωρίς Μαγιά
  •  Artificial Flavours Free-icon
    Χωρίς Τεχνητά Αρώματα
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Health Aid: HeartMax 60 Καψούλες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *