€16.39Original price was: €16.39.€15.24Η τρέχουσα τιμή είναι: €15.24.
Η L-Arginine 500mg της SOLGAR® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, υψηλής συγκέντρωσης σε Αργινίνη, η οποία βοηθά στην παραγωγή ενέργειας στους μύες, στην ανάπτυξή τους καθώς και στην αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος.
€35.85Original price was: €35.85.€33.34Η τρέχουσα τιμή είναι: €33.34.
14People watching this product now!
Περιγραφή
Περιγραφή προϊόντος:
Αμινοξύ Αργινίνη
Μύες
Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Η Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ που χρησιμεύει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Η Αργινίνη είναι μια πρόδρομη ουσία μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα στοιχείο που παράγεται από τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων και συντελεί στη χαλάρωση των λείων μυϊκών ινών προάγοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία του αίματος. Η L-Arginineτης Solgar είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, υψηλής συγκέντρωσης σε Αργινίνη, που επαυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και επιταχύνει το χρόνο επιδιόρθωσης των ιστών έπειτα από τραυματισμούς. Η Αργινίνη μπορείς να προάγει την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και να επιδράσει θετικά στην ανδρική στύση. * Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Δοσολογία
1 κάψουλα ημερησίως.
Οδηγίες Χρήσης
Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις
Να μη λαμβάνεται παράλληλα με αντιυπερτασική και αντιπηκτική αγωγή. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγεται η παράλληλη λήψη φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία καθώς ενδέχεται να παρατηρηθεί ζάλη και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες.
Προφυλάξεις
Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
Διατήρηση – Φύλαξη
Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.