Sambucol Immuno Forte 30 Καψούλες

Κωδικός προϊόντος: 7177

18.94

Οι κάψουλες Sambucol Immune Forte περιέχουν φυσικούς μαύρους σαμπούκους καθώς και βιταμίνη C και ψευδάργυρο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε απόθεμα

13 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος:

Οι κάψουλες Sambucol Immune Forte περιέχουν φυσικά μαύρα σαμπούκους καθώς και βιταμίνη C και ψευδάργυρο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

  • Είναι ιδανικά για ταξίδια και εν κινήσει, βοηθώντας σας να παραμένετε υγιείς όλο το χρόνο.
  • Εύκολο στην κατάποση
  • Για Χορτοφάγους & Vegan
  • Κατάλληλο από 12 ετών +
  • Υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών
  • Χωρίς τεχνητά χρώματα ή γλυκαντικά
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μαγιάς ή παραγώγων γάλακτος
  • Μη υπνηλία
  • Χωρίς γλουτένη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ:

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Οι κάψουλες Sambucol Immuno Forte περιέχουν ένα μείγμα Βιταμίνης C και Ψευδάργυρου, που απαιτείται από τον οργανισμό για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΜΑΥΡΟΣ ΣAΜΠΟΥΚΟΣ: Οι μαύροι σαμπούκοι χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως παραδοσιακή θεραπεία. Το Sambucol Black Elderberries παρέχει έναν φυσικό τρόπο δράσης που ονομάζεται AntiVirin®. Η μέθοδος παρασκευής των μούρων στο Sambucol διατηρεί και μεγιστοποιεί τα φυσικά οφέλη για την υγεία του Black Elderberry. Περιέχει φυσικά φλαβονοειδή, μαζί με βιταμίνη C και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Ημερήσια δόση για την ανοσία:

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ 12: 1 κάψουλα ημερησίως ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 2 κάψουλες ημερησίως

Συνιστώμενη χειμερινή ημερήσια δόση ή επιπλέον υποστήριξη:

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ 12: 1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 2 κάψουλες δύο φορές την ημέρα Πάρτε με γεμάτο στομάχι με ένα κρύο ρόφημα. Καταπιείτε ολόκληρο.

Συστατικά: Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), λυοφιλοποιημένο εκχύλισμα χυμού μαύρου σαμπούκου (Sambucus Nigra L.), Κέλυφος κάψουλας [Ζελατίνη, Χρώματα (Carmoisine, Indigotine, Patent Blue V)], Ογκώδης παράγοντας (Μαλτοδεξτρίνη), Θειικός ψευδάργυρος, Αντι-συσσωματώματα Παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου).

Προφυλάξεις: Να καταπίνεται ολόκληρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία κάτω των 25°C σε ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και μακριά από τα παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Μην το πάρετε με άδειο στομάχι. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή υπό ιατρική επίβλεψη, ζητήστε ιατρική συμβουλή πριν τη λήψη. Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Sambucol Immuno Forte 30 Καψούλες”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *