La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 40 ml

Κωδικός προϊόντος: 4424

21.50

Η La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 είναι μια επανορθωτική κρέμα που μειώνει τις σοβαρές ατέλειες του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Σε απόθεμα

19 People watching this product now!

Περιγραφή

Περιγραφή προϊόντος:

  • Κρέμα για δέρμα με ακμή με ατέλειες και σημάδια
  • Προστατεύει από τις ακτίνες UV
  • Δοκιμασμένο ακόμα και σε σοβαρά ελαττώματα
  • Μειώνει την επανεμφάνισή τους
  • Δεν παράγει γέλιο

Η La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 είναι μια επανορθωτική κρέμα που μειώνει τις σοβαρές ατέλειες του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Χάρη στη δροσερή υφή του gel απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει αφήνοντας μια ευχάριστη υφή. Χαρίζει ματ φινίρισμα, ενώ δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Είναι ιδανική βάση για μακιγιάζ και είναι μη φαγεσωρογόνο. Η επίδραση της κρέμας Effaclar Duo+ οφείλεται στη σύνθεσή της. Η νιασιναμίδη αποτρέπει αποτελεσματικά την ανάπτυξη ελαττωμάτων. Το αλουμινικό οξύ σε συνδυασμό με τη γλυκακίλη προσφέρει βακτηριοκτόνο δράση και επίσης μειώνει τις ατέλειες του δέρματος. Το LHA μαζί με το σαλικυλικό οξύ προσφέρουν απολεπιστική δράση και βοηθούν στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Η τεχνολογία XL-PROTECT είναι ένα σύστημα UV ακτινοβολίας (UVA, UVB) σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα. Το 81% των γυναικών που το δοκίμασαν αισθάνονται απόλυτα καθαρές μετά από 8 ημέρες χρήσης. Οδηγίες χρήσης Εφαρμόστε στο πρόσωπο όλο το πρωί, μετά τον καθαρισμό. Πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας ίση με μία δόση της αντλίας. Δουλέψτε τη σύνθεση ανάμεσα στα δάχτυλά σας για να τη διατηρήσετε ζεστή – αυτό θα διευκολύνει την απορρόφησή της χωρίς να τρίβετε υπερβολικά το δέρμα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα χέρια σας σε κάθε πλευρά του προσώπου. Κάντε μασάζ στο μέτωπο με ελαφρές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω. Επαναλάβετε στο κέντρο του προσώπου, από τη μύτη μέχρι τα μάγουλα. Εφαρμόστε με το απαλό μέρος των δακτύλων σας, για να μην μπείτε στον πειρασμό να σπάσετε τα σπυράκια.

Ιδιότητες

  • Μειώνει τις σοβαρές ατέλειες
  • Καθαρίζει τους φραγμένους πόρους
  • Μειώνει τις ουλές
  • Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία 
  • Για λιπαρό, ακνεϊκό δέρμα με ατέλειες

Προφυλάξεις Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αυτό το προϊόν δεν είναι αντηλιακό. Σε περίπτωση αυξημένης έκθεσης στον ήλιο, εφαρμόστε και λίγο αντηλιακό.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “La Roche Posay Effaclar Duo+ SPF30 40 ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *